Vendégeim tollából


"Mikor az Orsival elkezdtem a közös munkát nagyon lent voltam. Egy ritka betegséggel, tumorral a hashártyámon ( ez nagy műtétet igényel és mivel nincs szervekben, így a kemoterápia nem hat rá ) kellett szembenéznem, ami miatt elindultam a Belső Utazás útján, ami a mai napig is tart és az eddigi eredmények azt mutatják, hogy gyógyulok. Ha ezt olvasod, akkor a legjobb oldalon jársz, mert itt Te vagy az az ember, aki megtalálja azt a sejtmemóriát, ami a betegségedet, kihívásodat okozta. Orsi erre a legjobb szakember! A műtétem részben sikerült és én nem csak a tudományra akarom bízni magam, hanem mindent beleteszek, hogy gyógyuljak a fél éves kontrolljaim között. Szerintem minden betegségnek lelki okai vannak és szerencsére nincsenek nagy fájdalmaim így nem tétlenkedek és várok, hanem Utazok. Közben találtam egy orvost, így a könyv alapján, Brandont követve gyógyulok, melyben a legnagyobb segítségemre volt Orsi anno és ez így van mai napig is. Mikor Orsival Utazunk, akkor mindent a legalaposabban, legmélyebben, részletgazdagabban tárunk fel Utazás által. Ezekben a fájdalmakban, félelmekben úgy tudom beleengedni magam, amihez nincsen hasonló meditáció, beszélgetés, eszköz, technika és közben gyógyulok. Zseniális! A legnagyobb őszinteséggel Belső Utazni Orsival, miközben átsegít a legnehezebb pillanatokon és közben a maximumot hozza ki belőlem, hogy gyógyuljak egy különleges érzés és valóban egy nagy Belső Utazás. Úgy érzem minden sejtem újjá születik, de hisz ez is a cél Ebben a folyamatban a létező legjobb embert találtam meg, amiért végtelenül hálás vagyok. Orsi tudása, hangja, amilyen technikákkal dolgozik számomra különleges és egyedi, ahogy ez a világ is ahol egy olyan dologra bukkanunk, egy mély sebre, ami által gyógyulunk. Kevesen értenek ehhez ennyire jól és tudják ennyire tűpontosan, mint Orsi, hogy mikor és mire van akkor abban a pillanatban szükség. Megtart, velem van és közben átsegít. Minden részletre figyel és óriási energiával tölti mindig a lelkem. Mindenkinek kívánom, hogy ilyen ember kezei között gyógyuljon! Az Utazásban nem kell hinni, csak csinálni! Megengedni azt ami érkezik, akkor abban a pillanatban. Ez több, mint egy beszélgetés, több mint egy tréning, nem mérhető semmiben, és miután vége egy teljesen új ember kerül a felszínre. A jó kedv Utazás után garantált volt számomra. Én hálás vagyok és nagyon köszönöm, hogy az élet az utamba sodort, mert sok nehézséget oldottunk meg együtt, amivel gyógyultam. A kulcs a kezünkben van, hogy egy olyan ajtót nyissunk ki, amivel a testünk is gyógyul nem csak a lelkünk. 

 Szeretettel Edit "

                                                                                                                                          Sz. Edit"Már az első óránk előtt is éreztem a jó kisugárzást, bizalmat és segítőkészséget Orsi részéről. Már volt alkalmam több emberrel beszélgetni az önfejlesztés/öngyógyításom végett. Voltak jobb, és rosszabb szakemberek. Volt, hogy jobban éreztem magam egy-egy konzultáció után, de ez a jó érzet hamar alább hagyott. Orsi repertoárjában valami olyan van ami tényleg segíthet a régi sebek begyógyításában. Számtalan jó dolog ért azóta, hogy egyetlen egyszer vettem rész vele a csodálatos utazáson. Motivációm, és a harmónia azóta is töretlen bennem. Ha sok mindent próbált már a kedves látogató, de valahogy érzi, hogy nem sikerült 100%-ban leküzdenie a problémát, és nem szeretne évekig dolgozni rajta akkor mindenképp adjon egy esélyt önmagának Orsival. Szívből ajánlom!"

                                                                                                                                           G. Kitti"Nagyon hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy megváltoztassam a gondolkodásomat az utaztatásoknak és az Orsival való sok órányi beszélgetésnek köszönhetően. Olyan helyeken jártam, amik választ adtak sok-sok kérdésre. Így, hogy tudom a válaszokat, már sokkal könnyebb boldogulnom a körülöttem lévő emberekkel és magammal is egyaránt. A második, amiért hálás vagyok, hogy ezt a tudást mindössze 18 évesen kaphattam meg, aminek köszönhetően életem hátralévő évtizedeiben sokkal tudatosabban fogom megválogatni az embereket, ill. fogok cselekedni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert Orsival minőségi időt lehet tölteni. "

                                                                                                                                            Sz. Dóri"Orsit azért kerestem fel,mert számos felmerülő kérdésre nem találtam meg a választ. Legalább is azt hittem nincs válasz. Párkapcsolati, magánéleti és sportéleti nehézségekkel küzdöttem. Rendszeresen túlagyaltam mindent. Az áttörés hamar eljött. A tanult technikákkal, döntések és személyes friss vagy régi történeteim elemzésével találtunk kiutat. Egyszerűbb, mint hinnénk. Orsi nem megoldotta a problémáim,hanem segített rávezetni,hogyan csináljam. Olyan módszerekre, gyakorlatokra,amit racionálisan és emocionálisan is meg tudtam érteni és alkalmazni. Ezeknek köszönhetően könnyebb leküzdeni a nehézségeket,amik már nem is nehézségek. Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma recept, de Ő tudja, hogyan találjátok meg a saját megoldásaitokat."

                                                                                                                                                                                                                                        G. Dávid"Orsit egy régen lezárt komoly kapcsolat miatt kerestem meg, ami bennem még sok év elteltével sem zárult le. Az utazás alkalmával meditatív állapotba kerültem, irányított kérdések segítségével jutottunk egyre beljebb és beljebb a probléma felé. A belső utazás segített végleg lezárni, elengedni azt az embert, akit szerettem, amiért én nagyon hálás vagyok Orsinak. "

                                                                                                                                                                                                                                           N. József

© 2023 Elekes Orsolya  Belső utazás kísérő, Gondolat formáló, Budapest 18. kerületben,  és online
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!