GYIK

1. Honnan tudom, hogy nekem való -e a Belső utazás?

Tapasztalataim szerint az a módszer a legideálisabb, ami "megszólít". Hallasz, látsz, olvasol róla, és az a kis belső hang azt súgja: "Ezt kerestem". Ilyenkor a lélek készen áll a folyamatra, a megnyílásra.

2. Mit várhatok a Belső utazástól?

A legjobb az, ha semmit sem vársz. Minél inkább így teszel, annál nyitottabb leszel a folyamatra. Ha nincsenek elvárások, a megélések skálája sokkal színesebb lehet.  Mint már írtam, mindannyian elképesztően különbözünk, ez pedig a különbözővé teszi a megéléseinket is.

3. Mire készüljek?

Beszélgetés, relaxáció, egy utazás a belső világodba. Felismerések, feldolgozás, más aspektusok felfedezése, megbocsátás, elfogadás. A saját belső bölcsességed segítségével dolgozzuk fel a múltadból cipelt és hátráltató megéléseket, traumákat, életminőség romboló hiedelmeket.

4. Hányszor kell mennem, hogy jobban legyek?

A Belső utazás egy 2-3 órát igénybe vevő folyamat. Az, hogy meddig jutunk vele, igazán változó. Akadnak olyanok, akiknek egyetlen alkalom is hatalmas változást hoz az életük egy - vagy akár több - területén, és vannak akiknek több alkalomra van szükségük. Itt úgy érzem, felesleges jóslatokba bocsátkozni, hiszen függ attól is, hogy az illető mennyire áll készen arra, hogy szembenézzen az érzelmeivel, a legbelsőbb világával. 

5. Ha nem szoktam meditálni, akkor is menni fog?

Igen. Aki szokott meditálni annak annyival könnyebb, hogy nem újdonság az elme kikapcsolása, és a befelé figyelés. Viszont a Belső utazásnak nem feltétele a rendszeres meditáció. Ki kicsit nehezebben, ki - magát is meglepve - hihetetlenül könnyedén, de "beletanul" a befelé figyelésbe.

6. Milyen problémákkal szoktak Belső utazásra jönni?

A legkülönfélébbekkel, ami éppen az életüket negatívan befolyásolja. Lehet az gyász, bizonytalanság, kilátástalanság. Bármilyen helyzet, ahol belső válaszokra, elengedésre, vagy feldolgozásra lenne szükség.  Olyanok is jönnek,  akik hisznek benne, hogy a legtöbb fizikai megbetegedés hátterében lelki okok állnak, és ezeket szeretnék feltárni.

Fontos megemlítenem, hogy a Belső utazás nem helyettesíti az orvosi gyógymódot. Tehát mind mentális, mind fizikai megbetegedéssel mindenképp fordulj orvoshoz is. Súlyos mentális megbetegedéssel, pszichotikum, és antidepresszáns szedése mellett nem tudom vállalni a kísérésed.

© 2023 Elekes Orsolya  Belső utazás kísérő, Gondolat formáló, Budapest 18. kerületben,  és online
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!