De ki is vagyok én?

Valaki, aki hasonló, vagy épp ugyanolyan elakadásokkal küzdött mint bárki.

"Kívánom, hogy fölfedezd magadban a szeretet jelenlétét, amely valódi természeted! Kívánom, hogy életed egyre inkább a szabadság igaz kifejeződése legyen!"

                                                                            - Brandon Bays -

Egy rövid kis videó neked, az első benyomáshoz:

https://youtu.be/MzrV7nTv0o0

Elekes Orsolya vagyok. Valaki, akit a saját identitás zavara, traumái, és veszteségei  arra  sarkalltak,  hogy  megoldásokat  keressen.  Akinek  hiába  mondták,   hogy   "ez  az  élet", felkelt  egy  napon, és  úgy döntött nem fogadja el. Hiába gyötört oly sokszor a halálvágyig fokozódó kilátástalanság, egy nap mégis úgy döntöttem elég ebből,  az életet választom. Azt viszont nem abban a minőségben ahogy eddig,  vagy   ahogy   a  szüleimét,  nagyszüleimét  láttam.                                                 

 A legkülönfélébb segítőket kerestem fel - pszichológusoktól, az energiagyógyászig -, hogy válaszokat kaphassak. Ugyanazok a kérdések dübörögtek bennem kiskorom óta : "Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Ez az élet? Miért üldöz folyton ez a gyötrő magány?" Mégis úgy éreztem rajtam valahogy nem tudnak segíteni.  Az  üresség,  elveszettség,  szeretetlenség  folyamatosan  velem maradtak.  S mint legtöbben tesszük,  én  is próbáltam betömködni ezeket. Mivel nem voltak meg a megfelelő eszközeim, olyan dolgokkal,  melyekre  nem vagyok büszke ( "szenvedély beteg lettem" ). Úgy döntöttem, megkeresem a válaszaim.  Nyughatatlanságom  addig  vitt,  hogy inkább elkezdtem tanfolyamokra,  és  előadásokra  járni.

 Mivel  a  gondolataimat  sosem  tudtam  kikapcsolni,  úgy  véltem  egy  Mindfulness  majd segít nekem.  Aztán,  hogy  a  legbelsőbb  válaszaimhoz juthassak elvégeztem egy coaching tanfolyamot. Megértettem, hogy a saját gondolataim nagyban hátráltatnak, és szerettem volna kérdezéstechnikával    átformálni őket.  Itt  viszont  ráébredtem,  hogy  a  megoldás ennél még mélyebben keresendő. Következett hát az NLP tanfolyam, hogy átprogramozzam magam. E tanulmányokkal  valami  elkezdődött,  éreztem  már,  hogy  jó úton járok, s  tovább kutattam. Így egy  hipnózis  tanfolyamra  sodort  a sors. S miközben én rendíthetetlenül  kerestem a válaszaimat, hogy hogyan is lehetnék boldog, felfigyeltem a saját változásomon  kívül  a  környezetemére is.  Akikkel  beszélgettem, s  az elsajátított technikákkal foglalkoztam, azoknak az életminősége az enyémhez hasonló javulást mutatott. 

Amikor pedig elolvastam Brandon Bays könyvét a Belső utazásról, tudtam, éreztem, hogy a válaszaim meg lesznek. Olyan mintha mindig ezt kerestem volna. Utat nyitott önmagamhoz, megérkezhettem az életembe. Az én utam folyamán ennél elképesztőbb módszerrel nem találkoztam.  Azt  éreztem,  végre valami,  ami  ítélkezés  mentes, és a saját belső  válaszaimhoz vezet.  Engem  nem  csak az életem  megéléséhez segített hozzá  a Belső utazás, melynek során megismerhettem a valódi   önmagam,  hanem a  hivatásom  megtalálásához is. 

Így hosszú évek  munkája,  önismeret,  önfejlesztés, és a rengeteg tanulás, a  segítő  pályára  terelt.  Az, hogy a Magyarországon először megtartott teljes tanfolyam részese lehettem, és elsőként kaphattam  meg  itthon  a   Belső  utazás  kísérői  képesítést,  ez a végtelen hála, és szeretet, amely bennem él, és körülvesz, megszülte ezt a honlapot, hogy találkozhassunk egymással.   

© 2023 Elekes Orsolya  Belső utazás kísérő, Gondolat formáló, Budapest 18. kerületben,  és online
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!