A Belső utazásról

A  Belső  utazást  Brandon  Bays  fejlesztette  ki  a  saját  tapasztalata alapján.  Mindig  egészséges életet  élt,  és  hitt  az  alternatív  megoldásokban.  Ezért  sem járt sokat orvoshoz, és történhetett meg, hogy mire ráeszmélt valami nem stimmel, már egy kosárlabda méretű daganat volt a hasában. Ebből a daganatból való elképesztő gyógyulásának történetét írja meg Belső utazás című könyvében.

Mikor a könyv olvasása közben ide értem - bár a módszer az első pillanattól magával ragadott, mégis - teljesen emberi reakciómat megélve azt gondoltam: "Miiii!? Kosárlabda méretű?... Hát azért ez egy kis túlzás lehet. Nem hinném, hogy ilyen van." Viszont el kell, hogy meséljem - ha netán Te is kételkednél -, hogy a tanulmányaim során saját szememmel is láttam ilyen esetet. 

No, de vissza is Brandonhoz. Nem akarta elhinni, hogy az ő életvitelével és élethez való viszonyulásával ez megtörténhet. Az első döbbenet után elhatározta, hogy utánajár a megbetegedése lelki hátterének, és minden erejével azon lesz, hogy elkerülje a műtétet. Káprázatos történetéről bővebben olvashatsz ITT. Könyvében leírja, hogy csodálatos és elképesztő gyógyulásából hogyan született meg ez a varázslatos módszer. Ezt azóta is világszerte tanítja, és végre Domján Ibolya jóvoltából hozzánk is elérkezett. Ha szeretnél jobban elmerülni a Belső utazás világában, szeretettel ajánlom a tanfolyamot. A részleteket itt találod: https://www.thejourneyhungary.com/online-tanfolyam/

Azért tartom a Belső utazást - az első pillanattól, ahogy találkoztam vele - a segítő tevékenységek Szent Gráljának, mert olyan traumák feldolgozásához segít hozzá, melyek annyira mélyen vannak bennünk eltemetve, hogy a tudatos elménkkel talán fel sem tudjuk idézni őket.  A legkülönfélébb traumákat hordozzuk magunkban- a trauma  ugyanis nem az, ami történik velünk, hanem ahogyan a történésekre reagálunk - melyek érzelmi lezárásokat okoznak, ezáltal megkeserítik mindennapjainkat. 

Brandon arra jött rá, hogy mélyen bennünk, a megfelelő helyen, a megfelelő technikákkal ezek feloldhatóak. A múlton nem tudunk változtatni, az emlékképeinkhez  fűződő  érzelmeinken  viszont határozottan igen. Így visszatérni a legfájóbb emlékeinkhez, s azokat feldolgozni, kimondani, ami talán egy életen át feszített, békére lelni, elengedni, megbocsátani, és még sorolhatnám, a megfelelő  érzelmi szinten, jóval a tudatos gondolatok alatt, maga a szabadsághoz vezető út.


" - Gyertek ide a szakadék széléhez -mondta a Mester.

- Nem mehetünk, félünk.

- Gyertek ide! - mondta a Mester. Gyertek ide a szakadékhoz! -mondta a Mester,

s ők jöttek.

A Mester meglökte őket, s ők a magasba emelkedtek! "


" Sorsunk a szabadság. Mégis az utolsó lépés előtt, 

amely valódi lényünk magasságába emel,

ránk tör a félelem. "

- Brandon Bays -

© 2023 Elekes Orsolya  Belső utazás kísérő, Gondolat formáló, Budapest 18. kerületben,  és online
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!