Blog

Izgalmas témák, érdekes kérdésekkel. Talán egy új nézőpont, rövid hanganyagokban. Tarts velem:

Szenvedély/betegség 1. rész,   Kattints a gombra:

Szenvedély/betegség 2. rész   Kattints a gombra:

Szenvedély/betegség 3. rész  Kattints a gombra:

Életem meséi podcast

Te is szeretsz mások történeteiből tanulni, és hasznos felismerésekhez jutni? Akkor neked készül ez a podcast. Fogadd szeretettel a bemutatkozó részt. Kattints a gombra:


Folytatódjon egy sokunkat érintő témával, megtalálni magam. Ki vagyok én? A gomra kattintva elérheted:

Verseim

Elhoztam neked néhány versemet, hogy láthasd az én mélységeim megélését. Még az is lehet egyikben másikban magadra ismersz. Fogadd ezt a megnyílást tőlem olyan szeretettel, ahogyan én hozom ide. Tudod hiszem, hogy az életünk két legcsodálatosabb ajándéka, mikor beengedünk valakit a világunkba, és mikor  kíváncsi valaki a világunkra. Mert az egymásba pillantás közelebb hoz......


Az első óriási fájdalmam a gombra kattintva hallhatod:Itt hallhatod hogyan éreztem magam a világban 18-19 évesen:A teljes elveszettségben boldogságra vágyva:Az eddigi tapasztalatom az, hogy mindenkinek jönnek pillanatok az úton mikor szembe néz magával, ami még nehezebbnek tűnik, mint ahonnan elindul. De mégis érdemes! Az én egyik ilyen pillanatom itt hallhatod:Amikor rájöttem miért fáj szeretni Őt:Ezt pedig már csak elmesélni tudom. Mert a versek kiskorom óta a fájdalmaim kiírására szolgálnak. Itt hallhatsz egy sokkal vidámabb részt, hogy miért is érdemes:


© 2023 Elekes Orsolya  Belső utazás kísérő, Gondolat formáló, Budapest 18. kerületben,  és online
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!