Gondolatformáló csoport

Bármennyire is különbözünk, eredendő vágy dübörög bennünk a kapcsolódásra, szeretetre! Az idő és a velünk történtek megkoptathatják. Arra viszont senki sem kötelez, hogy elfogadjuk ezt, s nélkülük haladjunk tovább!

Egyre több, olyan emberrel találkozom, aki azt érzi a környezetében senkivel sem tudja átbeszélni gondolatait. Van aki azért mert túlságosan egyedül van, van aki pedig azért, mert egyszerűen azt érzi, a körülötte lévők (barátok, családtagok) nem értik meg őt. Sokan érezzük valahogy kívülállónak magunkat. Kevés a személyes kapcsolódási lehetőség hozzánk hasonlóan gondolkodó emberekkel.

Ha te is így érzel, akkor elképzelhető, hogy ez az oldal neked szól. Kiscsoportos, személyes gondolatformáló ülésre invitállak itt.

Lehetőséget szeretnék biztosítani  a megnyílásra, és fejlődésre, egy biztonságos, megértő környezetben, személyes találkozó keretein belül a 18. kerületben. Egymást és egymás világát tiszteletben tartva, megfelelő kommunikációs keretek között, a mindennapos gondok és gondolatok, más megvilágítást kaphatnak.


Amire a csoportban számíthatsz

Rövid bemutatkozás, hogy kicsit közelebb kerülhessünk egymáshoz. 

Ismertetem a csoport szabályokat, melyre azért van szükség, hogy a biztonságos teret létre tudjuk hozni.

Azok jelentkezése, akik hoznak valamit az életükből, amit más megvilágításba szeretnének helyezni. Több jelentkező esetén, egy alkalommal nem biztos, hogy mindenkire sor kerül. Viszont azt fontos tudni, hogy más történetéből is megkaphatjuk a válaszokat. 

Sokszínűségünkből merítkezve, aki szeretne mesél vagy kérdez. Én pedig különböző eszközöket tanítva segítem, támogatom a folyamatot.

Majd a találkozó lezárása.

A gondolatformáló csoportba e-mailben lehet jelentkezni, a kapcsolatok fül alatt található e-mail címen. Csoport alkalmat hirdetni megfelelő számú jelentkező esetén tudok. Annak részleteiről pedig kör e-mailt küldök a jelentkezőknek. Amennyiben bármilyen kérdés felmerül, kérlek ne habozz írni nekem, vagy igénybe venni a 20 perces ingyenes konzultációt. Egyéb fontos információ az árak fül alatt található.

© 2023 Elekes Orsolya  Belső utazás kísérő, Gondolat formáló, Budapest 18. kerületben,  és online
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!