A Te Utazásod

Súlyos poggyászokat cipelünk, melyek mögött pedig ott a valódi tiszta lényünk, fényünk. S amint ezeket lerakjuk, minden lehetőség adott az igazi szabadság megtapasztalására, és megélésére. 

Az utazás,  az  érzelmeiddel  dolgozik.  A  mindennapjainkat az elménkben éljük leginkább, és ha valami rossz érzelem bukkan fel, akkor azt elnyomjuk, elfutunk, igyekszünk  átformálni.  Az elme pedig sokszor csapdába csal, tévútra visz. A test, és az érzelmek viszont nem hazudnak. Ezért  Brandon  technikájában ezekkel dolgozunk.  Bele  megyünk  az érzelmekbe. Mert minél inkább ellenállsz valaminek, az annál inkább jelen lesz. Mikor viszont megengeded, akkor csak jön, veled van, majd távozik. Ez egyszerűen így működik. 

Szóval a Te Belső utazásodon, miután elmesélted az alap történeted, elkezdődik egy 2-3 órás belső munka. Elindulunk az érzelmek segítségével a sejtemlékek felé.  Azért varázslatos  ez  a  módszer,  mert én nem fogom megmondani  a megoldásaid, és nem  adok tanácsot. Mindent a Te tudatalattidtól tudunk meg.  Hiszen ki is tudhatná  legjobban  a  Te  saját, külön bejáratú megoldásaid, mint Te magad. Egészen bizonyos, hogy egyedi  vagy, s így egyetlen séma sem húzható rád. Senki más megoldása nem lehet biztosan a Tiéd is. Ezért is vizsgáljuk  meg azt mi lapul mélyen, benned, legbelül.

Egy nyugodt, biztonsággal teli, megengedő légkört teremtünk együtt. Aztán egyszerűen, csak félre tesszük a gondolatokat, és elkezdesz befelé figyelni, a testedre, az  érzéseidre,  és  bármi  jön,  azt engedheted megélni.  

© 2023 Elekes Orsolya  Belső utazás kísérő, Gondolat formáló, Budapest 18. kerületben,  és online
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!